POMEMBNO
Izdajanje in dostava vina in žganih pijač se lahko izvede samo osebam, starejšim od 18 let. Zato mora biti kupec v času oddaje naročila polnoleten. V nasprotnem primeru ponudnik odstopa od pogodbe. Kupec/uporabnik s strinjanjem s splošnimi pogoji potrjuje, da je starejši od 18 let. Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

CENE

Vse cene na spletni strani so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV).
Znižana cena je znižana redna cena, ki velja za določen ali nedoločen čas.
Vse cene navedene na www.vipava1894.com so cene izdelkov in ne vsebujejo stroškov pošiljanja. Cena izpisana ob koncu posameznega naročila je sestavljena iz stroška nakupa blaga, stroškov pošiljanja in morebitnih stroškov plačila. Ponudnik si pridržuje pravico do spreminjanja cen brez predhodnega obvestila. Veljavna je tista cena, ki je objavljena v trenutku oddaje naročila.
Vse cene veljajo samo za elektronsko naročilo izdelkov prek spletne trgovine.
Zaradi narave poslovanja se ponudnik prizadeva podatke o izdelkih spreminjati in ažurirati hitro in pogosto. Kljub prizadevanju pri zagotavljanju ažurnih in točnih podatkov v spletni trgovini www.vipava1894.com, se lahko zgodi, da je podatek v opisu napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se podatek spremeni med samo obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil dostop do nakupa oziroma mu ponudil najboljšo možno rešitev.
Slike izdelkov so simbolične in nujno ne odražajo v celoti dejanskega stanja izdelka.
NAČIN PLAČILA, DOSTAVA IN STROŠKI DOSTAVE
Plačilo blaga v spletni trgovini kozelj.si je mogoče z naslednjimi načini:

  • Plačilo po predračunu – namenjeno predvsem pravnim osebam. Kupec prejme predračun na naveden elektronski naslov. Po prejetju plačila odpremimo pošiljko.
  • Plačilo po povzetju – plačilo po povzetju je možno le s plačilom v gotovini, strošek takega načina plačila pa je 2,0 €.
  • Plačilo prek sistema varnega plačevanja PayPal.


Dostavo naročenega blaga opravljamo z lastno logistično službo ali s pogodbenim partnerjem.
 Naročeno blago lahko prevzamete tudi osebno na sedežu podjetja (Vinarska cesta 5, 5271 Vipava).
Za dostavo blaga na območju Slovenije je strošek dostave 4,27 €. Za naročila nad skupno vrednostjo 76,00€ – vključno z DDV je dostava brezplačna. Za dostave izven Slovenije zaračunamo prevoz po uradnem ceniku našega pogodbenega partnerja za tujino.
Rok dostave naročenega blaga je načeloma 2-3 delovne dni. V kolikor blaga ni na zalogi, ponudnik o tem obvesti kupca in se s kupcem dogovori o dobavnem roku.
V primerih, ko ponudnik pravočasno odpremi naročene izdelke, ponudnik ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca.
Za izgubo ali poškodbo pošiljke odgovarja dostavna služba. Ponudnik v primeru poškodbe ali izgube pošiljke pošlje novo, takoj po obvestilu.

Možnosti dostave

Možnost cena čas dostave
Prevzem (iz našega naslova) €0.00
Slovenia €4.27 1 – 3 delovnih dni
brezplačna dostava (nad 75€) €0.00 1 – 3  delovnih dni
EU  €9.54 2 – 14  delovnih dni

v katere države trenutno dostavljamo:

Avstrija, Nemčija, Slovenija

 

NAVODILA ZA OSEBNI PREVZEM

NASLOV ZA PREVZEM:

Vinarska cesta 5

Vipava 5271

Primorska regija

SI

navodila:
Dvig kupljenih vinskih paketov je možen med uradnimi urami.

Uradne ure so vsak delovni dan med 07:00 in 15:00 uro.

Purchased wine packages can be collected during office hours.Opening hours are every working day between 07:00 and 15:00.